Unga ledare om utmaningar och framtid

Gea Robine Sofia

I huvudet på unga ledare i grafiska kommunikationsbranschen – Gea Alsterberg, Platschef Arkitektkopia Malmö; Robine Hedlund, vice VD och försäljningschef ABA och Sofia Ljungberg Igbe, Inköpschef Ljungbergs Tryckeri.

GrafKoms nätverksträff i Malmö den 3-4 november har nu klart med en ny programpunk. En unik paneldebatt med några av branschens yngre ledare som ger sina perspektiv på affärsmodeller, kompetensförsörjning, mångfald och andra utmaningar branschen står inför.

GrafKom handlar om att dela med sig, få inspiration, titta framåt men framför allt om att vara nyfiken och viljan att lära nytt. Inför varje konferens vill vi göra något nytt – så när ett par av medlemmarna hörde av sig med en idé om en paneldebatt med unga ledare tog vi det självklart vidare, säger Ulf Sunnberg.

Den yngre generationen i den grafiska kommunikationsbranschen ser på omvärlden och affärerna på lite andra sätt. Det vill vi  fånga upp och se – genom att ge unga ledare i branschen en egen punkt på agendan.

Grafkom-medlemmarna Gea Alsterberg (Arkitektkopia), Robine Hedlund (ABA kopiering) samt Sofia Ljungberg Igbe (Ljungbergs Tryckeri) berättar och delar med sig av hur de ser på branschen och möjligheterna framåt. Eventuellt ansluter fler unga ledare till denna paneldebatt.

Välkommen till I/O och glöm inte att anmäla dig direkt