GrafKom I/O Norrköping, 8-9 november 2016

campus

GrafKom I/O hösten 2016 arrangeras i samarbete med Linköpings Universitet (Campus Norrköping) och Grafiska Företagen.

  • Två parallella seminariespår
  • Discovery Zone
  • Pre meetings

ANMÄLANAnmäl dig redan idag.

Anmälda deltagare ser du här.

Kom och nätverka, bli inspirerad och lär dig nya saker som är värdefulla för vår branschs framtid. Talare från följande företag är redan klara: Omikai, PEDAB Finance, Sveriges Annonsörer, CAP&Design & Sign&Print, Swedish Content Agencies, MA Gruppen och KBMEDIA. Information om talarna hittar du här. Flera läggs till hela tiden

Seminarierna körs oftast i två parallella spår samt vår Discovery zone där man i lugn och ro kan diskutera med deltagande företag. I Discovery zone kör vi dessutom kortare visningar av intressanta lösningar.

Vi börjar kl 12.00 den 8:e och avslutar kl 14.15 den 9:e. I deltagaravgiften ingår fm/em-kaffe, lunch och middag (alkoholhaltiga drycker ingår ej) samt deltagande i utlottning med fina priser.

Vid ev frågor kontakta GrafKoms ordförande, ulf@mcro.seVi ses i Norrköping.

Discovery Zone

I “Discovery Zone” kan den som anmäler sig demonstrera mjukvaror, material och andra produkter och tjänster. Några företag är redan anmälda. Mer information finns här.

Inkish.tv delar nätverkets kunskap

Inkish.tv –  en global tv-plattform för den grafiska branschen – är på plats och sprider nätverkets kunskap med alla som inte har möjlighet att vara på plats.

Bra att veta

  • Plats: Campus Norrköping, (Linköpings Universitet)
    Adress: LiU Norrköping, Kåkenhus 33, Bredgatan 33
  • Dag och tid: 8 november 2016 klockan 12.00 – 17.30 med middag 18.30. Den 9 november börjar vi klockan 09.00 och avslutar 14.15.
  • Pris: 2250:- för medlemmar och 3250:- för icke-medlemmar.

Observera att anmälan är bindande. Plats kan överlåtas till kollega i händelse av sjukdom eller annat förhinder. FM/EM -fika, lunch, prisutlottning samt middag ingår i priset (alkoholhaltiga drycker ingår ej).

Vid eventuella frågor kontakta ulf@mcro.se.

Behöver du boende kan du kontakta något av följande hotell.

Moms tillkommer på alla priser på denna sida.

ANMÄL DIG HÄR –> Anmäl dig här