grafkom-io-logga-norrkoping-16_3

GrafKom I/O hösten 2016 arrangeras av GrafKom, Linköpings Universitet och Grafiska Företagen i samarbete med Sveriges Annonsörer.

–> Klara talare

–> Anmälda deltagare

ANMÄLANAnmäl dig redan idag.

NYHET: Pre-meetings hos GigantPrint och Acreo (tryckt elektronik) – begränsat antal platser. Mer info och anmälan här.

Kom och nätverka, bli inspirerad och lär dig nya saker som är värdefulla för vår branschs framtid. Talare från följande företag är redan klara: Omikai, PEDAB Finance, Sveriges Annonsörer, CAP&Design & Sign&Print, Swedish Content Agencies, MA Gruppen och KBMEDIA. Information om talarna hittar du här. Flera läggs till hela tiden

Seminarierna körs oftast i två parallella spår samt vår Discovery zone där man i lugn och ro kan diskutera med deltagande företag.

Vi börjar kl 12.00 den 8:e och avslutar kl 14.15 den 9:e. I deltagaravgiften ingår fm/em-kaffe, lunch och middag (alkoholhaltiga drycker ingår ej).

Vid ev frågor kontakta GrafKoms ordförande, ulf@mcro.seVi ses i Norrköping.

Discovery Zone

discovery-zone5

I “Discovery Zone” kan den som anmäler sig demonstrera mjukvaror, material och andra produkter och tjänster. Några företag är redan anmälda. Sju företag (ovan) har redan bokat en plats i Discovery Zone – Mer information finns här.

Inkish.tv delar nätverkets kunskap

Inkish.tv –  en global tv-plattform för den grafiska branschen – är på plats och sprider nätverkets kunskap med alla som inte har möjlighet att vara på plats.

Event Partners

Företag och organisationer som är “Event Partner” till GrafKom I/O förbinder sig att hjälp till att sprida budskapet om nätverksträffen bland sina kunder för att få fler personer i branschen att komma till Norrköping. I utbyte exponeras logotypen i inbjudan och på plats på nätverksträffen. Kostnaden för att vara event partner är 8.000 kr.

Event Partners i Norrköping är: Visutech och Ricoh

Är du intresserad av att samarbeta kring eventet kontakta ordförande Ulf Sunnberg på ulf@mcro.se.

Bra att veta

  • Plats: Campus Norrköping, (Linköpings Universitet)
    Adress: LiU Norrköping, Kåkenhus 33, Bredgatan 33
  • Dag och tid: 8 november 2016 klockan 12.00 – 17.30 med middag 18.30. Den 9 november börjar vi klockan 09.00 och avslutar 14.15.
  • Pris: 2250:- för medlemmar och 3250:- för icke-medlemmar.

Observera att anmälan är bindande. Plats kan överlåtas till kollega i händelse av sjukdom eller annat förhinder. FM/EM -fika, lunch, prisutlottning samt middag ingår i priset (alkoholhaltiga drycker ingår ej).

Hotell

OBS: Fåtal platser kvar på hotellet – ett alternativ är Grand Hotel (som ligger nära Comfort Hotel där de flesta bor).

Hotell tillkommer för de som vill och behöver. Man bokar själv och betalar direkt till hotellet på plats enligt nedan. Vi har gjort ett specialpris med Comfort hotel i Norrköping. Enkelrum för 1 person 895:-/natt inkl frukost samt standard dubbelrum för 2 personer 895:-/natt inkl frukost för båda.

För att kunna utnyttja denna superdeal kontakta hotellet på 011-15 65 01 eller via mail co.norrkoping@choice.se. Uppge koden “GrafKom” när du/ni bokar. Gäller i mån av lediga rum så det är viktigt att boka i tid. Hotellets webbsida: www.nordicchoicehotels.com/comfort/comfort-hotel-norrkoping/ 

Övrigt

Vid eventuella frågor kontakta ulf@mcro.se.

Moms tillkommer på alla priser på denna sida.

ANMÄL DIG HÄR –> Anmäl dig här