Göteborgs Grafiska Kretsföreningen samarbetar med Grafkom för att skapa höstens bästa nätverksträffen i grafisk bransch.

I början av november har Grafkom sin höstträff som man kallar ”I/O” under två halvdagar på Kviberg Park strax utanför Göteborg. Samarbetet innebär att kretsföreningen på västkusten gör Grafkom I/O till sin höstaktivitet.

– För att kunna utveckla ett företag i den grafiska branschen måste man hela tiden få nya influenser och träffa nya människor. Detta är ett väldigt bra tillfälle för branschen att göra detta och det var självklart för Grafiska Kretsföreningen att vara en del av detta, säger Fredrik Bille som är ordförande i kretsföreningen och vice vd på Billes Tryckeri.

Förutom att ett 20-tal personer i kommunikationsbranschen kommer att dela med sig av sin kunskap på scenen så blir det studiebesök och självklart en gemensam middag. Det blir många möjligheter att inspireras till nya idéer och skapa kontakter som leder till affärer.

Under det intensiva dygnet den 8 och 9 november blir det också mycket tid för samtal med kollegor i branschen. Det finns också en så kallade ”discovery zone” där en handfull företag har en plats att möta deltagarna i fördjupade diskussioner. Tv-kanalen Inkish.tv är på plats och bevakar och dokumenterar all den kunskap som delas.

Anmäl dig redan idag till Grafkom I/O

På bilden: Fredrik Bille är ordförande i Göteborgs Grafiska Kretsförening som samarbetar med nätverket Grafkom i höst.